OM
GAMMEL ELEVDAG

Her kan du finde informationer om programmet til gammel elevdag, og praktisk info

GAMMEL ELEVDAG – 23/05/2020 er AFLYST!

Grundet det forlængede forsamlingsforbud og CoVid-19, ser vi os i Husby Efterskoles Elevforening nødsaget til aflyse dette års Gammel Elevdag.
Det er en ærgelig situation, da vi har set frem til og glædet os til at afholde arrangementet. Vi er desværre, hverken de første eller de sidste til at aflyse et arrangement, som mange har set frem til.
Arrangementet bliver udskudt til næste års Gammel Elevdag. Ligeledes er generalforsamlingen udskudt.
Vi vil glæde os til at se jer alle til den tid.

GAMMEL ELEVDAG 2020

Husby Efterskoles Elevforening afholder endnu engang gammel elevdag, og i år er det d. 23. maj 2020 på efterskolen.
Dagen kommer til at byde på alle mulige valgfrie aktiviteter henover dagen. Om aftenen vil der være spisning med god mad og kolde øl og mon ikke, det så nok skal blive lige så godt som sidste år!

Tag efterskolevennerne under armen og glæd jer til en hyggelig dag i mindernes tegn, som bl.a. byder på:
• Rundvisning på skolen
• Sangtime