OM
GAMMEL ELEVDAG

Her kan du finde informationer om programmet til gammel elevdag, og praktisk info

GAMMEL ELEVDAG – 28/05/2022

Efter 2 års pause grundet corona-restriktioner kan vi nu endelig invitere til gammel elevdag på Husby Efterskole igen. Elevforeningens bestyrelse er i fuld gang med planlægningen af årets arrangement og vi ser meget frem til at vende tilbage!

Formålet med gammel elevdag er at sætte rammerne for vi alle kan mødes med gamle venner og se tilbage på minderne og oplevelserne fra Husby Efterskole sammen.

GAMMEL ELEVDAG 2022

Husby Efterskoles Elevforening afholder endnu engang gammel elevdag, og i år er det d. 28. maj 2022 på efterskolen.
Dagen kommer til at byde på alle mulige valgfrie aktiviteter henover dagen. Om aftenen vil der være spisning med god mad og kolde øl og mon ikke, det så nok skal blive lige så godt som sidste år!

Tag efterskolevennerne under armen og glæd jer til en hyggelig dag i mindernes tegn, som bl.a. byder på:
• Rundtur på skolen
• Sangtime
• Gåtur
• Spisning og hygge
• Musik fra tidligere Husby-bands
• Fest

Biletter til dette års (2022) gammel elevdag kan købes her:

PROGRAMMET FOR 2022